Zöld színről…

2021. október 15 | Stílustippek


zöld szín

„A zöld polaritása: egyensúly- egyensúlytalanság. A zöld az egyensúly és harmónia. A zöld a szív középpontja. Stabilizál. A zöld a képesség az egész és a szeretet kifejezésére. A zöld szeretetreméltó. A zöld a híd. A szeretet leckéjét meg kell tanulni ahhoz, hogy átkelhessünk a zöld hídján. A zöld megnyilvánítja szíved állapotát. A zöld szár összeköti a virágot a gyökérrel. Amikor zöldek vagyunk, növekedünk. A zöld helyreállít. A zöld diplomatikus és tapintatos.

A zöld félúton van a meleg színek (vörös, narancs, sárga) valamint a hideg színek, a kék, indigó és lila között.

A zöld szereti a kapcsolatokat, mindig összehozza az egymáshoz valókat.

A zöld összehasonlít, meg tudja különböztetni egymástól a dolgokat.

A zöld a megfelelő helyét akarja elfoglalni az életben. Azt akarja, hogy elismerjék azért, ami. A negatív zöld abban hisz, hogy csak azért ismerhetik el, amit tesz, s nem azért, ami.

A zöld a megértés, bátorít. Segít, hogy az ember a legjobb képessége szerint cselekedjen.

A zöld azt képviseli, hogy az életben egyszer fent másszor lent vagyunk. A zöld összehangolja magát a természettel. A zöld arra törekszik, hogy megtartsa az egyensúlyt a fej mentális érdekei és a szív érzelmi szükségletei között. A zöld szereti a „jó életet.” A legjobbat akarja. Termelékeny.  A zöld ismeri a pénz értékét. Szeret vagyontárgyakat gyűjteni. A pozitív zöld azonban adakozó. Nagylelkű és szereti megosztani másokkal mindazt, amit felhalmozott.

Nagyon barátságos tud lenni. Igazi vendéglátó.

A zöld ajtókat nyit meg. a zöld idealista, rendelkezik társadalmi lelkiismerettel. De gyakorlati idealista. Gyakran segít másokon, még akkor is, ha ez saját pénzébe kerül.

Az új kezdeteket szimbolizálja.  A zöld az ifjúság és a növekedés.” (Lilian Verner Bonds)

Mi a különbség az egyes évszaktípusok ZÖLD ÁRNYALATA között?

A tavasz színtípusok zöld árnyalatai: melegek, élénkek.

A nyár színtípusok zöld árnyalatai: hidegek, tompák/ törtek.

Az ősz színtípusok zöld árnyalatai: melegek és tompák.

A tél színtípusok zöld árnyalatai: hidegek és élénkek.

Kíváncsi vagy, hogy mely zöld árnyalatok állnak neked ragyogóan? Nem ismered még a színtípusod? Szeretettel várlak színtanácsadásra !

Elérhetőségeimet ITT találod!