GY.I.K - Hoffmann Dóra

GY.I.K


 • Hozhatom-e magammal kisgyerekemet a tanácsadásra?

  A tanácsadásra hozhatsz magaddal nagyobb gyereket, aki már érdeklődő figyelemmel tud jelen lenni. Kérlek óvodás korú vagy kisebb gyermeket ne hozz magaddal, mert túl hosszú lesz számára, s sem Te sem én nem tudunk a tanácsadásra kellően koncentrálni. Megértésedet köszönöm!

 • Mi a jó sorrend: színtanácsadás és utána stílustanácsadás vagy fordítva?

  Ha nem áldozol egyszerre mindkettőre, akkor mindenképpen a színtanácsadás legyen az első, mint alap. Majd aztán később ráépülhet a stílustanácsadás.

 • Mennyi időt vesz igénybe a színtanácsadás, hogyan zajlik?

  A színtanácsadás során 100 db színkendővel megnézzük, hogy mely színek azok, melyek a legragyogóbban állnak Neked, s ez alapján besorolható leszel egy adott évszak -és színtípusba. Amennyiben festett hajjal érkezel, akkor a hajadat is letakarom, hogy a festett szín ne zavarjon be a tesztelés végeredményébe. A színtípus meghatározás után megbeszéljük a legjobb hajszíneket, bemutatásra kerül az adott színtípus ruhás tablóval, valamint a sminkszínek is terítékre kerülnek. Parókákat is kipróbálhatsz. A színtanácsadás kb. 1,5 órát vesz igénybe. A színtípusodnak megfelelő 30 színt tartalmazó színpalettádat is megkapod a tanácsadáson.

 • Kell-e valamit hozni a színtanácsadásra?

  Nem kell hozni semmit, de kérlek, hogy teljesen natúr arccal, smink nélkül érkezz, mert akkor lesz megfelelő végeredménye a színtesztelésnek, színkendőzésnek.

 • Miért szükséges 2 alkalom a szín-és stílustanácsadásra?

  A gyakorlat azt mutatta, hogy szükség van a 2 alkalomra. Az első alkalommal a színtanácsadás zajlik, mely kb. 1,5 órát vesz igénybe. A második alkalom pedig a stílustanácsadásról szól, s minimum 3-3,5 óra hosszú. A vendégek azt jelzik vissza, hogy így 2 alkalomra bontva sokkal emészthetőbb a tanácsadás, a sok új információ feldolgozása.

 • Része-e a smink készítés a tanácsadásnak?

  Smink elkészítése nem része a tanácsadásnak, tekintve, hogy nem vagyok profi sminkes. Alapvető életkor szerinti bőrápolásról és a színtípus szerinti sminkszínekről, a szükséges alapfelszerelésről mindenképpen beszélünk.

 • Lesz-e szó divatról, divat szerinti öltözködésről?

  A stílustanácsadás alapvetően arról szól, hogy megtaláld a saját stílusod, melynek révén a mindenkori divatból csak kiválogatsz a testalkatodnak, saját stíluselemeidhez illő darabokat, de nem rabjaként követed azt. A saját stílus felvállalása bátorságot is feltételez, azt, hogy önazonosan képviseled magad a külső megjelenésben is. Ezt képviselem a tanácsadások során is.

 • Lehetséges-e a szín-és stílustanácsadás után további egyéni tanácsadásra jönni?

  Igen, adott óradíj ellenében lehetőség van további egyéni tanácsadáson, mentoráláson részt venni.

 • Férfiak jöhetnek-e színtanácsadásra résztvevőnek?

  Igen, szívesen vállalom férfi vendégek színelemzését, de férfi stílustanácsadással nem foglalkozom.