2az1ben: Szín- és stílustanácsadás


Ez a 2 az 1-ben csomag, mely tartalmazza mind a szín- mind a stílustanácsadást.

A szín -és stílustanácsadásra két alkalomra bontva kerül sor. Az első alkalom a SZÍNTANÁCSADÁS, melynek keretében azt vizsgáljuk, hogy melyek a természetes arc, haj -és szemszíneddel harmonizáló színek. Átbeszéljük a számodra legragyogóbb hajszíneket. A második alkalommal történik a STÍLUSTANÁCSADÁS, melynek során megtanulhatod, hogy hogyan tudod tudatosan használni az erősségeid a megjelenésben, tisztában leszel azzal, hogyan tudsz a testalkatodnak megfelelően öltözni, ötvözve a Veled harmonizáló színekkel, kiegészítőkkel.

Miért bontom két alkalomra a tanácsadást?

Az a tapasztalatom a visszajelzések alapján, hogy sokkal könnyebben megérthető a vendégek számára a rengeteg új információ. A második alkalomra már kérdéseket is össze tudnak gyűjteni a színtípusukhoz kapcsolódva, illetve 1-1 kérdéses ruhadarabot, kiegészítőt el tudnak hozni, s azt is átbeszéljük.

Miért hasznos számodra a színtanácsadás, a színtípus ismerete?

 • Ragyogóan nézel ki a saját színeidben, ismered a színtípusod.
 • Könnyebben vásárolsz új ruhadarabokat.
 • A színtípusodnak megfelelő ruhadarabok sokkal könnyebben párosíthatóak egymással.
 • Gyorsabban tudsz reggelente szetteket összeállítani.
 • Nemcsak a ruháidat dicsérik meg mások, hanem Téged. 

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

Az ún. színkendőzéssel – közel 100-120 db színes kendő segítségével- megnézem, hogy mely színek azok, melyek a legelőnyösebbek számodra. Egy beterítő kendőt teszek a nyakadba, s arra kerülnek rá egymás után a színkendők.

A színtanácsadás során azt vizsgáljuk, hogy mely színek azok, melyek a természetes arc, haj -és szemszíneddel harmonizálnak.

színkendők színtanácsadás
színkendők
színtanácsadás
színtesztelés természetes hajszín esetén

színtesztelést smink nélkül, natúr arccal érdemes végezni, mert úgy lehet jól látni, hogy  a színkendők harmonizálnak-e  a természetes arc-, szem-, illetve a hajszínnel.

Amennyiben festett a hajszíned, akkor a hajad is letakarom, hogy a festett szín ne zavarjon be a tesztelés végeredményébe.

színtanácsadás
Színtesztelés festett hajszín esetén

A színkendőzés során megállapítható, hogy hideg vagy meleg csoportba tartozol-e, illetve, hogy melyik a színtípusod. Tavasz színtípusok: világos tavasz, meleg tavasz, élénk tavasz. Nyár színtípusok: világos nyár, lágy nyár, hideg nyár. Ősz színtípusok: lágy ősz, meleg ősz, sötét ősz. Tél színtípusok: hideg tél, élénk tél, sötét tél. Az évszaktípusokról  további részleteket itt olvashatsz.

A tanácsadás alkalmával egy 30 színt tartalmazó színpalettát is kapsz (e-mailen elküldve), mely segít a későbbiekben (pl. vásárláskor) a megfelelő színek kiválasztásában, felismerésében.

színpaletták
színpaletták

Biztosan tapasztaltad már, hogy vannak színek, melyekhez vonzódsz, s előszeretettel vásárolod meg az adott színű ruhadarabokat is. De ettől még korántsem biztos, hogy azok a színek állnak jól, amelyek különösen tetszenek.

Az előnytelen színekben az arc fakóbbá, fáradttá válik, a szem alatti karikák elmélyülnek, a ráncok jobban látszanak, az arcbőr szín elváltozik (sárga, szürke, vörös, vagy sápadt lesz), a bőrhibák előjönnek. Az egész megjelenés öregebbé, fáradtabbá válik.

Melyek az előnyös színeid?

Az előnyös színekben az arc feszesebbé válik, a szemek jobban fénylenek, a bőr ragyogóbb, egészségesebb színezetű, a ráncok kevésbé látszanak. Összességében fiatalosabb, üdébb a megjelenés. 

Színtanácsadás során ismertetem a színtípusod jellemzőit, valamint, hogy hogyan tudod használni a színpalettád.

Szó lesz még a megfelelő sminkszínekről is, hiszen a harmonikus összhatás érdekében mindenképpen érdemes hangsúlyt fektetni a megfelelő sminkszínek használatára.  A színtípusodnak megfelelő hajszíneket is összegyűjtjük. Parókákat próbálhatsz fel, melyek révén pillanatok alatt más színekben tündökölhetsz. Így megtapasztalhatod,  hogy merre érdemes elindulni az új hajszín tekintetében.

Az első alkalom, a színtanácsadás kb. 2,5 órát vesz igénybe.

Az első alkalommal készítek Rólad néhány fotót ruhában, s az alapján készülök elő a stílustanácsadás alkalomra.

Stílustanácsadás:

A stílustanácsadás során megtanulhatod, hogy hogyan tudod tudatosan használni az erősségeid a megjelenésben. Erről szól a 2.alkalom.

A stílus több, mint a ruházatunk. Valódi stílus az, amikor önmagunkat bátran felvállaljuk, s ez megjelenik a megjelenésünkben is.

Stílustanácsadást a színtanácsadást követően vagy azzal együtt érdemes igénybe venned, hiszen szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

Miért nagyszerű befektetés számodra a stílustanácsadás?

 • Tudod mik az erősségeid, amiket hangsúlyozni tudsz.
 • Objektíven nézel a testalkatodra.
 • Tisztában leszel a testalkatodnak megfelelő ruhadarabokkal.
 • A stílus(ai)od beazonosítása révén könnyebben állítasz össze szetteket.
 • Képet kapsz arról, hogyan használd a kiegészítőket, a mintákat.
 • A ’ félre-vásárlásokat’ képes leszel a jövőben elkerülni.
 • Magabiztosabb lesz a megjelenésed, hiszen tudatos választások eredménye lesz.
 • Fenntarthatóbb életet élsz azáltal, hogy számodra csak megfelelő színű és fazonú, méretű ruhadarabokat, kiegészítőket veszel meg.

Milyen témákat érintünk a stílustanácsadás során?

 • A színtípusodnak megfelelő sminkszíneket bemutatom Neked, szó lesz az alap sminkeszközök összeállításáról, a smink hatásáról a megjelenésben.
 • Az arcformádhoz illő frizurákat is összeválogatjuk fotós tabló segítségével.
 • Ruhás tablókon keresztül bemutatok különböző stílusokat, melyek révén könnyedén ki tudod választani, hogy mely stílusok, stíluselemek azok, melyekhez vonzódsz, melyek a tényleges lelki alkatodat fejezik ki.
 • A stílusodat szem előtt tartva szemléltetem a kiegészítők (cipő, táska, öv, kendő, kalap/sapka, ékszer, szemüveg, napszemüveg) és a minták szerepét és jelentőségét a megjelenésben.
 •  Testalkatelemzés során végig megyünk az egyes testrészek jellemzőin. A testalkatelemzés nálam ruhában történik. (A hozzám előre elküldött vagy a színteszteléskor nálam készült ruhás fotó alapján)
 • Ismertetem a testalkatod ill. az egyes testrészeid előnyös öltöztetését, kitérve az előnyös ruhadarabokra, kiegészítőkre, mintákra.
 • Hasznos tippeket adok a kapszula gardrób összeállításához, valamint a vásárláshoz.
 • Szót ejtünk a stílusbakikról, melyeket érdemes elkerülni.

A stílustanácsadáshoz egy jegyzetet/munkafüzetet is kapsz, melyet együtt kitöltünk, s így az egyes témákhoz kapcsolódva lesz egy emlékeztetőd, sorvezetőd.

További segédanyagokat is küldök a tanácsadást követően e-mailen az egyes stílusokhoz, a testalkatodnak megfelelő ruhadarabokhoz kapcsolódva.

A stílustanácsadás kb. 4,5 órát vesz igénybe.

Kérdésed van a szín-és stílustanácsadás kapcsán, időpontot kérsz? 

Keress bátran, emailen: hoffmanndoraanna@gmail.com vagy telefonon, +36-30-315-3259 számon. Ha éppen dolgozom, később visszahívlak! Előre is köszönöm a bizalmad! Biztos lehetsz benne, hogy izgalmas utazás vár Rád!

Néhány visszajelzés korábbi vendégeimtől:

“Nagyon tetszett, hogy életszerű volt! Nem betanult merev rendszereket ismerhettem meg, hanem tényleg személyre szabott tanácsadást kaptam! Nagyon jól esett Dóri a természetességed, nyitottságod, az odafigyelésed, a finom rám hangolódásod. Köszönöm!!” – K. Mariann

„Közel 1 év hosszas keresgélés után Dórihoz fordultam szín- és stílustanácsadás ügyében. A két konzultációnk után most már elmondhatom örülök, hogy mellette döntöttem. Nagyon tetszett, hogy egy klasszikus tanácsadás keretein belül jutott idő arra is, hogy jobban megismerjük egymást és hogy nem csak „száraz” elméleti és gyakorlati ismeretekre tettem szert. Úgy hiszem ez nagyban segítette a közös munkát. Dóri nagyon alapos, precíz és tapintatos. Őszintén ajánlom mindenkinek!” – K.Zsuzsi

“Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon tartalmas, izgalmas, színvonalas volt a tanácsadás! Minden nőnek szüksége lenne erre! Rájöttem, hogy eddig milyen érdekesen öltözködtem….Nagyon sok sikert kívánok Neked a további munkádhoz!” – B. Ágota

Árakat és az egyes szolgáltatások tartalmát ITT találod.

Ha barátnőddel, édesanyáddal együtt szeretnétek részt venni tanácsadáson, ajánlom figyelmetekbe a PÁROS SZÍN-és STÍLUSTANÁCSADÁS szolgáltatásom!

Ajándékutalvány:

Születésnapra, névnapra vagy bármilyen alkalomra remek ajándék a színtanácsadás ill. a szín-és stílustanácsadás! Lepd meg barátnődet, párodat, édesanyádat, ismerősödet! 🙂