Gardróbrendezés


Átlátható ruhatárra vágysz?

Reggelente tanácstalanul állsz a szekrény előtt, pedig tele a szekrényed ruhával?
gardróbrendezés előtt…

Ha ezt érzed, akkor itt az ideje egy GARDRÓB ÁTVILÁGÍTÁSnak, szelektálásnak! Azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy akkor vállalom a gardróbrendezést miután már jártál nálam szín- és stílustanácsadáson, mert akkor már tisztában vagy azzal, hogy melyik színtípusba tartozol, tehát milyen színű ruhadarabokat érdemes megtartanod, milyen stílusok azok, melyek valóban az egyéniséged tükrözik. Ha ezekkel tisztában vagyunk, indulhat a gardróbrendezés… 🙂

Hogyan zajlik a gardróbrendezés?

Elmegyek az otthonodba, s ott végig nézzük a szekrényed tartalmát. Az összes ruhadarabot fel tudod próbálni, készítünk fotókat, s úgy objektíven látod magad az egyes szettekben. Így könnyebben el tudod fogadni, hogy az egyes darabok miért előnyösek, illetve egyesek miért előnytelenek számodra.

Amennyiben nem szeretnéd a lakásodban tartani, megoldható úgy is, hogy elhozod hozzám a stúdióba bőröndökben az átnézendő ruhadarabokat, kiegészítőket. (cipő, táska, öv, kendő, sál, sapka, kalap, ékszer)

Tudtad, hogy 80 %-ban a ruhatárad 20 %-át hordod?

Ez az arány is döntően megváltozik egy gardróbrendezést követően. Hiszen látod, hogy a szelektálást követően hány használható ruhadarabod maradt, s össze tudod írni, hogy pontosan mire van még szükséged egy jól működő ruhatárhoz. Ehhez kapsz tőlem segítséget, hogy milyen darabok szükségesek egy alapruhatár, ún. kapszulagardrób összeállításához. Egy jól használható ruhatárban nem a sok ruhadarab a cél, hanem az, hogy a ruhadarabok, kiegészítők egymással sokféleképpen variálhatók, kombinálhatók legyenek. Ennek alapja az, hogy jó méretű, színtípusodnak, testalkatodnak és stílusodnak megfelelő darabokat válogass össze.

Miért ELŐNYÖKET jelent számodra a GARDRÓBRENDEZÉS?

  • átláthatóvá, rendszerezetté válik a szekrényed
  • könnyebb számodra a szettek összeállítása
  • helyet szabadítasz fel az új ruhadaraboknak
  • pénzt spórolsz magadnak azáltal, hogy tudod mire van még szükséged (nem vásárolsz feleslegesen)
  • a rend visszahat rád, jó érzés lesz számodra a rendezett szekrényedben válogatni. 🙂
stílusvarázs gardróbrendezés
átlátható gardrób

Mennyi időt vesz igénybe a gardróbrendezés?

Az időtartam természetesen a ruhatárad nagyságától függ, de minimum 2 órát kell rá számolni.

Amennyiben döntöttél, s igénybe veszed a gardróbrendezés szolgáltatást, keress az alábbi elérhetőségeken, s egyeztetünk időpontot. hoffmanndoraanna@gmail.com vagy 06-30-315-325-9

Árakról ITT találsz információt.

Előre is köszönöm a bizalmad!